Venecijos šmėklos

Haunting in Venice, A (2023)

Neįmanoma pasislėpti nuo savo vaiduoklių. Nesvarbu, ar jie tikri, ar ne.

„Venecijos šmėklos“ – nerimą keliantis trileris, sukurtas pagal Agatos Kristi romaną „Helovino vakarėlis“, kurį režisavo „Oskaro“ laureatas Kenneth Branagh ir jame taip pat vaidina garsųjį detektyvą Erkiulį Puaro.

Filmo veiksmas vyksta po Antrojo pasaulinio karo, Venecijoje, Vėlinių išvakarėse. Detektyvas Erkiulis Puaro turi atskleisti siaubingą paslaptį. Išėjęs į pensiją ir gyvenantis žavingiausiame pasaulio mieste, Puaro nenoriai sutinka sudalyvauti rūmų, kuriuose vaidenasi šmėklos, Helovino seanse.

Kai vienas iš svečių nužudomas, detektyvas patenka į baisų šešėlių ir paslapčių pasaulį, kuriame mirtis yra tik pradžia.

Filme vaidina puikus aktorių ansamblis, sukuriantis nepamirštamus personažus, įskaitant Michelle Yeoh („Viskas iškart ir visur“), Jamie Dornan („Penkiasdešimt pilkų atspalvių“), Tina Fey („Naktinis pasimatymas“) ir kiti.

Režisavo: Kenneth Branagh („Mirtis ant Nilo“, „Belfastas“, „Žmogžudystė Rytų eksprese“)

Vaidina: Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio

Trukmė

1h 43 min

Cenzas

N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta

Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija

Walt Disney Studios Motion Pictures

Trukmė: 1h 43 min

Cenzas: N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta: Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Žanras

Drama

Psichologinis

Žanras: Drama, Psichologinis