Didžioji ančių kelionė

Migration (2023)

Kino studija „Illumination“, sukūrusi tokias populiarias animacines komedijas, kaip „Pakalikai“, „Bjaurusis Aš“ bei „Slaptas augintinių gyvenimas“, kviečia skrydžiui į naują nuotykį.

Kai ančių šeima įtikina savo pernelyg atsargų tėvą pakelti sparnus kartą gyvenime pasitaikančioms „atostogoms“, jie nusprendžia migruoti iš monotoniškos ir ramios Naujosios Anglijos per didmiestį Niujorką į dar gyvenime neregėtas Bahamų salas.

Ramiai gyvenančiai ančių šeimynėlei atėjo laikas palikti saugią, bet kiek pabodusią buveinę, nes pasirinktame maršrute jų laukia komiški nuotykiai bei nerimo kupini pavojai.

Tik per šias Kalėdas kino teatruose pats metas išskristi su jauduliu į neregėtus tolius ir smagiai praleisti laiką su juokinga ančių šeimyna veiksmo kupinoje naujoje originalioje animacinėje komedijoje „Didžioji ančių kelionė“!

Režisavo: Benjamin Renner („Ernestas ir Selestina“, „Didysis blogas lapinas ir kitos istorijos“), Guylo Homsy („Edžio gyvenimo treneris“)

Originalo kalba įgarsina: Awkwafina, Danny DeVito, Keegan-Michael Key, Elizabeth Banks, Carol Kane, Kumail Nanjiani, David Mitchell, Caspar Jennings, Tresi Gazal

Trukmė

1h 22 min

Cenzas

N-7 - žiūrovams nuo 7 metų

Sukurta

Universal Pictures International

Studija

Universal Pictures International

Trukmė: 1h 22 min

Cenzas: N-7 - žiūrovams nuo 7 metų

Sukurta: Universal Pictures International

Studija: Universal Pictures International

Žanras

Komedija

Nuotykių

Animacija

Žanras: Komedija, Nuotykių, Animacija