Gelmė

Deep Water (2022)

Kino teatruose nuo
2000-01-01

Melinda ir Vikas van Alenai (aktoriai Ana de Armas ir Ben Affleck) – tobula amerikietiška pora. Pakankamai pasiturintys ir itin išvaizdūs, turintys gerus darbus, gyvenantys prašmatniame priemiesčio name ir įsimylėję. Ar bent jau taip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Iš tikrųjų šioje santuokoje meilė jau seniai pasibaigusi, o šeimos statusas išlaikomas žmonai ir vyrui tarpusavyje susitarus dėl vienos sąlygos. Tiek Melinda, tiek Vikas gali leisti laiką su kuo nori, tik turi pasirūpinti, kad viskas vyktų diskretiškai ir niekam nežinant.

Susitarimas, atrodo, veikia: abu sutuoktiniai be jokio kaltės jausmo mėgaujasi atsitiktiniais romantiniais santykiais, o šeimoje vyrauja ramybė ir harmonija. Tol, kol vieną dieną randamas paslaptingomis aplinkybėmis miręs Melindos meilužis. Po kiek laiko – ir kitas. Ir trečias.

Visų vyrų mirties aplinkybės neaiškios, bet Melinda pamažu ima įtarti, kad dėl to kaltas jos vyras. Ar gali būti taip, kad Vikas vis dar ją myli ir, kamuojamas pavydo, yra pasiryžęs bet kam? Įtampai augant sulig kiekviena minute, prieš žiūrovo akis atsiveria vis naujos paslaptys, apgavystės, ir anksčiau nepastebėtos melo voratinklio gijos.

Pagal Patricia Highsmith („Talentingojo misterio Riplio“ autorės) knygą pastatytas filmas žymi beveik 20-ies metų pertrauką, po kurios į didįjį kiną vėl grįžta erotinio trilerio meistras Adrian Lyne. Paskutinė jo juosta „Neištikimoji“ buvo sukurta 2002 m.



Režisavo: Adrian Lyne („Neištikimoji“, „Lolita“, „Nepadorus pasiūlymas“, „Jokūbo kopėčios“, „Fatališkas potraukis“, „Devynios su puse savaitės“).

Vaidina: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Finn Wittrock, Jacob Elordi, Kristen Connolly, Dash Mihok.

Trukmė

0h 00 min

Cenzas

N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta

20th Century Fox

Studija

Walt Disney Studios Motion Pictures

Trukmė: 0h 00 min

Cenzas: N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta: 20th Century Fox

Studija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Žanras

Trileris

Žanras: Trileris